• 3 приоритета за Стара Загора и региона

    Дами и господа, скъпи приятели, колеги, симпатизанти, съмишленици

    Трудно е да започна ведро срещата си с вас, когато само преди два дни Гълъбово, Опан и още няколко общини потънаха под вода.

    Искам да се обърна към пострадалите с цялото си съчувствие на човек и да им кажа – не сте сами. Ще помагаме с каквото и колкото можем. За пореден път природата ни показа, че срещу нея не можем да вървим.

    Имате нашата подкрепа, с вас сме в тези трудни дни. И вярвам, че след дъжда ще изгрее слънце и притесненията и неволите ще останат зад гърба ни.

    Днес заставам пред вас в лично качество и в качеството си водач на листата на ПП ГЕРБ за Стара Загора и региона.

    Заставам с ясното съзнание и дълг, че енергийното сърце на България има нужда от стабилност и позитивна и прогнозируема перспектива.

    Имаме нужда от нов шанс, за да продължим напред. Година и половина и няколко милиарда лева в заробващо наследство на децата ни бяха похабени в името на лични цели за сметка на бъдещето ни.

    Не можем да гледаме напред, без ясно да заявим, че само за една година задраскахме последните 15.

    Време е да кажем СТОП!

    СТОП на фасадната демокрация и задкулисието!

    СТОП на бедността и отчаянието!

    Време е да се отърсим от прахта и да се изправим. Да погледнем проблемите такива, каквито са наистина и намерим правилната рецепта за тяхното решаване.

    Време е повече от всякога да сме единни и наистина да желаем да продължим напред.

    Време е пътищата да се използват за бизнес и за пътувания, а не за бързо напускане на България.

    Време е правосъдието да носи справедливост за всеки един от нас!  

    Време е отново да спечелим доверието и възвърнем авторитета си пред нашето европейско семейство и пред света.

    Това е възможно и ние от ПП ГЕРБ знаем как да го направим. Половин година икономическият екип на партията работихме здраво да проучим проблемите в детайли.

    Срещнахме се с много бизнеси, браншови организации, неправителствени сдружения и бизнес-лидери. Всеки от тях ни посочи къде му е болката и какво смята, че не е наред.

    Написахме програма, която ви обещавам, че още от първия ни ден на управление ще започнем да я прилагаме такава, каквато ще я познавате. Какво всъщност предвиждаме:

    Къде е Стара Загора в тази програма?

     

    Няма да обещаваме много, само това, което наистина можем да направим. Ще ви обещая три неща и ще направя всичко по силите ми те да станат реалност.

     

    На първо място да завършим проекта за тунел под Шипка. Каквото и да ви кажа за неговите ползи, сигурна съм ще ми посочите поне още три отгоре. Дайте ни шанса, и ние ще го направим. Но без вас не можем!

     

    На второ място – ще работим за оздравяване на ТЕЦ "Марица Изток 2", Мини „Марица Изток” и след това ще търсим възможности за изграждане на нови мощности. Да влеем свежа кръв, за да затупти още по-силно енергийното сърце на България! И тук не можем без вас!

     

    На трето място – центърът на Вселената е тук и ние ще направим всичко възможно светът да научи за това! Ще работим за утвърждаване на старозагорския регион като привлекателна туристическа дестинация с акцент върху културно историческото наследство.

     

    Вие носите кръвта и духът на царете, славили Българи през вековете и светът трябва да ни уважава. И отново няма да стане без вас.

     

    Мога да ви обещая още много неща. Без вас те нямат да имат никакво значение. Имаме броени дни да синхронизираме ритъма на сърцата си и да убедим заралии този път да ни повярват.

    Всеки ден до 5 октомври е възможност да направим равносметка искаме ли промяна или ни устройва нова съмнителна коалиция да задоволява собствените си щения за сметка на децата ни.

    Искаме вашата подкрепа за бъдещето на България.

    Тук сме за победа!

    От днес започва обратното броене. Нека в тази дни да покажем воля, да разказваме какво ще направим, и да бъдем с морал. Това е, което ни отличава от другите.

    Време да застанем един зад друг като отбор, стигнал до финалната права. Нека още веднъж да пресечем линията първи и с много пред останалите, за да можем честно да гледаме децата си в очите.

    ВРЕМЕ Е!

    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕ Е!

  Custom Search
  Web
   
   
   
  Персонализирано търсене
  Мрежата