• 3 приоритета за Варна и региона

    Уважаеми дами и господа, скъпи приятели, колеги, симпатизанти и съмишленици,

    Казвам ви добре дошли на тази закъсняла с година и половина среща! Заставам пред вас с чувство на радост, но и на решителност.

    Радвам се, че пак ви виждам и заедно ще правим избори отново.

    Имаме нов шанс да направим така, че децата ни да останат тук, на родителите ни - да живеят гордо и без унижения, ние самите – да имаме работа и да мислим за утрешния ден.

    Имаме нов шанс да погледнем напред и да направим страната ни по-добра за нас самите.

    Радвам се, че дори след година и половина не само останахте зад нас, но вярвам, че след тази година и половина и други ще се присъединят към нас, защото Е ВРЕМЕ да спрем разрухата.

    Време е парламентът да заработи за хората!

    Време е от трибуната на Народното събрание да се чуват смислени дебати, а не обидни слова, каквито никога досега не се бяха чували в тази зала.

    Време е бедността да спре да превзема нови пластове от населението.

    Време е на Терминал 2 да посрещаме с радост близки и приятели, а не със сълзи да се разделяме.

    Време е да стабилизираме България и да привлечем нови инвестиции за милиони, а не да се сбогуваме с тях.

    Време е България наистина да покаже, че е правова държава и законите да важат за всички!

    Време е Европа и светът пак да ни уважават, а не да ни изолират.

    За още много неща е време!

    Днес обаче заставам пред вас с лицето си и от името на Политическа партия ГЕРБ. Разрешете ми да ви запозная с нашата управленска програма, с която ще търсим вашето доверие, за да я приложим на практика.

    Близо половин година икономическият екип на ГЕРБ работихме по различни варианти на програмата, добавяйки всеки ден нови факти около реалното положение на страната ни. В резултат на това стигнахме до следните най-важни предложения:

    Къде е Варна в тази програма?

     

    Няма да обещаваме много, само това, което наистина можем да направим. Ще ви обещая три неща и ще направя всичко по силите си те да станат реалност.

     

    Първо – да има път до Варна. Магистрала Хемус може да се построи и ние ще ви покажем, че държим на думата си. Дайте ни възможност и ще я има.

     

    Второ – искаме Варна да е морска столица, а това означава повече и гости, и туристи, и бизнес. Имаме визия как можем да реализираме проектите за модернизация и разширяване на пристанище Варна Изток и отварянето на зоната при Морската гара за място за отдих и разходки. Дайте ни тази възможност.

     

    Трето – още европейски пари за Варна. Дадохме старта, виждате първите резултати. Вярвам, че можем да наваксаме и да има още повече европейско финансиране за Варна и региона.

     

    С тях ще подобрим жизнената среда, образователната, социалната и културната инфраструктура.

    Мога да ви обещая още много неща. Без вас те нямат да имат никакво значение.

    Остават ни 26 дни до една от най-големите ни битки – тази, за стабилизирането на България. Искам в този период да покажем, че сме екип, тръгнал на победа.

    Няма да дадем повече България на съмнителни коалиции на хора с лични амбиции. Сигурна съм, че в тази зала всички мислим така! Така ли е?

    От днес започва обратното броене. Нека в тази дни да покажем воля, да разказваме какво ще направим, и да бъдем с морал. Това е, което ни отличава от другите.

    Време да застанем един зад друг като отбор, стигнал до финалната права.

    Нека още веднъж да пресечем линията първи и с много пред останалите, за да можем честно да гледаме децата си в очите.

    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ.

    ВРЕМЕ Е!

  Custom Search
  Web
   
   
   
  Персонализирано търсене
  Мрежата