• Лиляна Павлова: Обходният път на Казанлък е изпаднал от приоритетеите на правителството

    Приемен ден в Казанлък проведоха днес народните представители от 27 МИР – Стара Загора Лиляна Павлова, Аксения Тилева и Пламен Йорданов

    Лиляна Павлова – водач на листата на ГЕРБ в нашия регион. Тя отговори и на нашите въпроси за основните грешки, които правят управляващите в региона и на държавно ниво, в сферата на нейната компетентност – регионалната политика. Павлова критикува основно забавянето по усвояването на евро средствата, недостатъчното финансиране, което залага сегашното правителство по програми за регионите и конкретно за селата. В регион Стара Загора и Казанлък, критиките й са за представянето на поредица противоречиви становища за тунела под Шипка, отпадането от приоритетите на обходния път на Казанлък, във връзка с тунела, както и отпадането от приоритетите на изграждането на пътя между град Стара Загора и възела за включване в АМ „Тракия”. От приоритетеите е изчезнал, добави Лиляна Павлова и проектът за карго летището в Стара Загора. Вижте подробности в интервюто.

    Рано е да се коментира дали Томислав Дончев ще оглави листата на ГЕРБ за евро изборите, отговори Павлова на други журналистически въпроси. Партията ще обсъжда евро кандидатите си на 16 февруари. Утре, пък Парламентарната група на ГЕРБ ще излезе с критична позиция по някои текстове на новия Наказателен кодекс, за което Лиляна Павлова също не издаде предварително информация на медиите в Казанлък. Не е сериозно в момента да се коментира и хипотетична бъдеща широка коалиция между ГЕРБ и БСП, ако евентуално Президентът Георги Първанов оглави отново столетницата – отговори на журналисти Лиляна Павлова.

  Custom Search
  Web
   
   
   
  Персонализирано търсене
  Мрежата